"1.КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ ЗА НАДУ"



12.12. 2015. године у Баранди одржан је један леп културни догађај под називом „1.КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ ЗА НАДУ“. Идеја је проистекла из једноставне жеље да се лепим песничким речима, игром, песмом и музиком слави култура и оптимизам. Није потребно спомињати у каквом времену тренутно живимо и како на  све нас  утичу медији, јер нам је свима то јасно. Зато овај мали а квалитетан допринос култури је, просто речено, био неопходан. Неопходан, у циљу приказа неких оригиналнијих и целовитијих идеја од оних које нам се тако агресивно и без поштеде намећу са свих страна. Захвална сам свим учесницима у програму. Захвална сам  зато што сте  својом племенитом енергијом допринели успеху те вечери.
Захваљујем: 
Директору БКЦ-а Радовану Влаховићу, Сенки Влаховић Филипов, песницима Ивани Пепеш Богосављев, Љиљани Химел, Виолети Бјелогрлић и Анђелки Грујић.
Захваљујем: 
КУД-у „ПКБ“ из Падинске Скеле, дивној солисткињи етно песме, њиховом директору, кореографу и организатору, КУД-у „Абрашевић“ из Панчева солистима Дуњи и Луки, кореографу, и директорки Лели Стојнов, Рекреативној групи „Абрашевић“ из Панчева и кереографкињи Весни Марковић и солисткињи етно песме из Опова Јовани Миклић.
Захваљујем се колегама просветарима из ОШ „Д.Обрадовић“ из Опова, колегама из ПУ „Бамби“ из Опова као и свим дивним и драгим пријатељима који су пронашли време вољу и жељу да присуствују и увеличају овај културни догађај.
"Глас Опова" 
Нада Кљајић


   

Коментари