Постови

Приказују се постови за фебруар 19, 2017

O On-line семинарима

Слика
Откако сам "електронски" писмена ;-) најинспиративнији су ми стручни семинари преко интернета. Има их у довољном броју и за свакога. И уопште нису напорни и не приморавају те да седиш закован сатима на столици (осим ако то не желиш). Приступ платформи је увек фино и једноставно приказан. О овоме говорим зато што сам управо завршила још један семинар на тај начин. Као завршни део полагања теста требали смо да обрадимо неку наставну јединицу применом савремене техногогије (ИКТ "игрице"). Наравно да се тај изазов не треба занемарити :-) Мало сам се бавила темама на ЧОС-у или грађанском васпитању. Процените сами да ли је примењиво или не.На овој адреси се налази прича "НЕМИРНА" 

НАПОМЕНА: када приступите адреси на којој се налази прича, кликнете само на наслов "Немирна" и ту вам се налази текст и е-прича. 

"Radionica - reciklaonica" u susret 8. MARTU 2017.

Слика
23.2.2017. održana je nova radionica-reciklaonica u mojoj školi. Ovog puta smo se radi lakše organizacije podelili u tri grupe. U grupe koje će praviti: čestitke i igračke i oslikavati (ukrašavati) tegle.
Zadatak je bio da svako sa sobom ponese dodatni materijal po izboru kako bi sebi olakšao posao. Radionici je mogao da prisustvuje svako ko je hteo i želeo da se zabavi. Pa su ovog puta učestvovali đaci prvaci i petaci i roditelji prvaka. Druženje je bilo lepo, kao i uvek.