Постови

Приказују се постови за септембар 30, 2018

Учитељице! Зашто радиш то што радиш?! Шта имаш од тога?!

Слика
Пролазе године, брзо, стварно брзо и свака представља неку борбу, батргање, освајање, пролажење, сналажење, извлачење, надање, побеђивање, упорност, страховање, лењост, радовање, боловање, туговање,....наравно да након ружних сморних  момената пожелим да ми се такве ствари не понове, да никако не осетитим поново горчину заплетене кнедле у грлу, већ само блаженство среће и успеха.... еееее "малко је друг'чије у пракси". ...       А онда у срцу, души или како год то неко назвао, један фини филигрански глас прозбори- да све што радим радим зарад! осмеха деце, заједничке радости, зарад остваривања исте замисли, зарад подучавања и учења, и то учења, да од себе увек требаш дати максимум и да сваку обавезу, план и идеју ваља довести до краја. Да је лако и лепо у заједници побеђивати и делити све успехе а посебно неуспехе. Да је дивно тешити и подржавати, подстицати и помагати.         Деца су свесна бића у којима треба усадити величину победе, али и величину пораза, снаг…

Финале КРЕФ-а за 2018. годину

Слика
За филмић "Полигон спретности" моји ђаци и ја смо освојили 3,место, ове 2018.године. У процесу настанка филмића је поред ђака велики допринос дао и наш млади тренер АК Спартак Немања. Ђаци су још пре отварања конкурса КРЕФ изразили жељу да сарађујемо са тренером Немањом током часа физичког васпитања. Пошто ја волим да бележим интересантне часове због личне архиве (хвала развоју технологије, јер су за то раније служиле само фотографије, цретежи, текстови,..), успела сам да за представљање на такмичењу "уклопим" најзанимљивије делове, монтирам филмић по пропозицијама такмичења и ето. 3.место је за нас леп  успех.
Честитамо свим учесницима на такмичењу, победницима а нарочито идејним творцима учитељима Зорану Илићу и Дејану Цакићу и учитељици из Македоније Весе Весели Богдановић.

Неке слике су преузете са сајта КРЕФ-а.