Brojne aktivnosti u prethodnoj školskoj godine 2018/19. u III-3

Kada počne nova školska godina sabiraju se utisci od prošle. Mnogo lepih događaja smo zajedno proživeli, divno se družili, prihvatali goste i išli u goste, posećivali Dom kulture i izložbe, sami pravili svoje od reciklažnog materijala, radili u autorskim radionicama, posećivali razna mesta u svom selu, upoznavali se sa istorijom, negovali i sadalili cveće u školskom dvorištu, učili, i igrali se igrali, igrali,...
Lepo je biti učitelj :-)

Sledi tekst sa moje FB stranice "Kreativna ja" a zatim i sličice:


Uskoro se bliži letnji raspust i kraj našeg druženja u III-3. Pa se svi svojski trudimo da ulepšamo ove naše zajedničke trenutke. Do sada su nam u gostima bili bake, roditelji, nastavnici, zaljubljenici u svoju profesiju tj. posao, drugari, ali se ipak sa radošću sećamo posete sestre naše drugarice Livije ( a mog bivšeg đaka) koja nam je bila u prvom razredu i najviše nas obradovala. Sve što se u našoj učionici do sada događalo je bilo lepo i nezaboravno i zato je red da sve fino dobro zasladimo na kraju.
Đaci su uživali u poslastičarskim umešnostima naše drage starije drugarice - Natalije. Hvala joj puno na nesebičnosti i želji da nas upozna sa svojim izborom za buduću profesiju. Uživali smo u njenoj veštini i priči. I zasladili se poslatcom koju je osmislila povodom ovog druženja, a sastojiao se od piškota, pudinga, šlaga, jagoda i čokoladnih mrvica.









A tu su  i slike koje podsećaju na većinu lepih ostvarenih aktivnosti sa mojim đacima:












Коментари